пʼятниця, 22 січня 2016 р.

16 жовтня 2015 р. - Районне методичне об’єднання вчителів інформатики

16 жовтня 2015 р. в нашій школі пройшло районне методичне об’єднання вчителів інформатики з теми: "Сучасні методичні підходи до підготовки та проведення уроків інформатики з урахуванням ІКТ."

В практичній  частині методичного обєднання було:
Перегляд відео уроку №5 з інформатики в 3-а класі з теми: «Дані. Опрацювання та зберігання даних за допомогою комп’ютера» (Кудитін Ю.С. – вчитель інформатики Томашгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2)
 Виховний захід з інформатики – “Мудрим ніхто не вродився, а навчився”  (Семенюк І.Р., Кудитін Ю.С.. – вчителі інформатики Томашгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2)

В теоретичній частині виступила   Атаманчук Ю.В., вчитель інформатики Будівської ЗОШ І-ІІ ступенів. з доповідю: «Сучасні методичні підходи до проведення уроків інформатики з урахуванням ІКТ». та  Берташ С.А., вчитель інформатики Рокитнівського НВК «Школа І-ІІІ ступенів - ліцей»  з виступом “Інформатика в початковій школі - постійний пошук цікавинок для учнів”.

        Голиш І.М., вчитель інформатики Рокитнівського НВК «Школа І ступеня-гімназія». - провів  "Майстер-клас: “Середовище візуального програмування Delphi 7”.

Немає коментарів:

Дописати коментар