четвер, 25 жовтня 2018 р.

Методичне об’єднання вчителів інформатики

19 жовтня 2018 року на базі Томашгородького НВК школа І-ІІІ ступенів – ліцей проведено методичне об’єднання вчителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів району з теми «Використання технологій Веб 2.0» та школа молодого вчителя з теми «Особливості ведення ділової документації вчителями інформатики в умовах нової української школи». На засіданні розглянуто ряд питань та представлена практична робота закладу з учнями:
1. Інновації у використанні інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі. (Доповідь: Андріяшина Л.М., вчитель інформатики Томашгородського НВК школа І-ІІІ ступенів-ліцей).
2. Використання технологій Веб 2.0 на уроках інформатикию (Виступ: Ковтун Н.М., вчитель інформатики Томашгородського НВК школа І-ІІІ ступенів-ліцей)
3. Робота з навчальними програмами і пояснювальними записками до них. Ведення шкільної документації. (Кулинич Г.І., голова школи молодого вчителя)
Відвідано
- Урок в 3-Б класі з теми «Роль інформації в житті людини. Види інформації за способом подання» ( вч. Ковтун Н.М.)
- Урок у 8 класі з теми «Практична робота №4. Створення текстового документа, що містить різні об’єкти» (вч.Андріяшина Л.М.)
4. Проведено майстер-клас на тему «Реалізація базових алгоритмічних конструкцій (слідування, розгалуження, повторення) в середовищі візуального програмування при вирішенні прикладних завддань» (Голиш І.М., голова МО, вчитель Рокитнівського НВК «Школа І ступеня-гімназія»).
5. Проведено анкетувавання молодих спеціалістів з питання «Якої допомоги ви потребуєте?»

Немає коментарів:

Дописати коментар